Matkinas Indonesiska köttgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En festlig och spännande Indonesisk gryta, god att bjuda på.

Ingredienser

  • 600 g Bog, skinka eller grytbitar av gris
  • 1 hackad lök
  • ½ dl soya
  • 1½ dl äppeljuice
  • 1 ½ tsk curry
  • ½ tsk mald ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk vetemjöl
  • Tillbehör
  • Skivade bananer
  • Cashewnötter
  • Ananas i bitar
  • Mango chutney
  • Russin
  • Instruktioner

    Bryn det strimmlade köttet i rapsolja, häll över alla ingredienserna utom vetemjölet , låt grytan få småputtra i en timme. Red av med mjölet . Servera bulgur och alla tillbehören i små skålar som alla kan plocka av.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben