Serverar: 6 portioner
Andra muffinsen blev matmuffins till en något sen frukost.
* Sätt ugnen på 200°C och smörj muffinshålen i en muffinsform. Det går att använda muffinsformar i papper också, men de är svåra att få av matmuffinsarna. * Blanda alla torra ingredienser i en skål. Ställ åt sidan. * Ta fram matberedaren och sätt i degkrokarna. Häll i äggen, keson, vattnet och oljan och sätt igång maskinen, så allt blandas. * Häll i mjölblandningen i matberedaren och blanda. * Stek bacontärningarna och pressa vitlöken och låt den steka med. * Blanda ost, oregano, keso och purjolök i skålen du hade till mjölblandningen. * Häll i vitlöksbaconen i ostblandningen och rör ihop. * Blanda fyllningen med muffinssmeten i matberedaren. * Klicka ut en rejäl matsked smet i varje muffinsform och ställ in i ugnen i ca 20 minuter. * Servera med ett glas kall mjölk och en sallad!
Ungefär hur många muffins blir det?