Matvete med fetaost och soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett enkelt och mycket gott recept som kan ätas som det är, eller som tillbehör till tex kycking eller kött!

Ingredienser

  • 2 dl okokt matvete från Frebaco
  • 3½ dl vatten
  • ½ buljontärning
  • 200 g fetaost
  • 10 soltorkade tomater i olja
  • 10 svarta eller gröna oliver
  • 1 knippe basilika
  • 3 dl olivolja
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Koka matvetet enligt anvisningarna på paketet, men byt ut saltet mot ½ buljogtärning.
    2. Hacka fetaosten, tomaterna och oliverna i bitar. Blanda ner allt i det varma färdigkokta matvetet. Smaka av med lite olivolja och flingsalt. Blanda samman och stö över lite färsk hackad basilika!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben