Mazarinmuffins med hallon
Serverar:
10-12 portioner
Enkla, smakrika och supergoda muffins som är glutenfria och laktosfria.
Ingredienser
300 g mandelmassa
3 ägg
1 citron, rivet skal
½ dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
125 g hallon
Garnering
Florsocker
Hallon
Citronmeliss
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Riv mandelmassan grovt och rör samman med äggen till en jämn smet. Blanda citronskal, potatismjöl och bakpulver och vänd ner i mandelmassesmeten.
Fyll muffinsformar till hälften med smeten och fördela 125 g hallon i muffinsen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Pudra över florsocker när muffinsen svalnat helt och garnera med halon och citronmeliss.
Liknande recept
Hallon festmuffins
5
1
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Mayas Hallon Suprice
5
20 min
5-7
Hallon och rabarbersaft från Rostorp
6
Vaniljcupcakes med fluffy frosting & hallon
4.4
10
18
Hallon och citronmuffins med limeglacyr
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!