Mazarinmuffins med hallon

Serverar: 10-12 portioner

Enkla, smakrika och supergoda muffins som är glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

  • 300 g mandelmassa
  • 3 ägg
  • 1 citron, rivet skal
  • ½ dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 125 g hallon
  • Garnering
  • Florsocker
  • Hallon
  • Citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Riv mandelmassan grovt och rör samman med äggen till en jämn smet. Blanda citronskal, potatismjöl och bakpulver och vänd ner i mandelmassesmeten.
    3. Fyll muffinsformar till hälften med smeten och fördela 125 g hallon i muffinsen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
    4. Pudra över florsocker när muffinsen svalnat helt och garnera med halon och citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben