Melon med Prosciutto

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 20 minuter

Söt melon tillsammans med Prosciutto di Parma är en klassisk italiensk förrätt men passar lika bra på buffébordet.

Ingredienser

  • 1 melon cantaloupe, skuren i klyftor eller båtar
  • 2 pkt Delizie Prosciutto di Parma (70 g) eller
  • 1 pkt Delizie Prosciutto Crudo (120 g)
  • 1 kruka basilika
  • Zeta Olivolja Extra Vergine
  • Tips
  • Du kan servera denna rätt både som ”melonbåtar” med skalet kvar eller som melonbitar där du skalat och delat melonen i mindre bitar. Välj det alternativ som passar din buffé bäst
  • Instruktioner

    Lägg upp melonen på fat och lägg prosciutto och basilika på melonbitarna. Ringla över olivolja och krydda med svartpeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben