Melonsallad med fetaost och oliver

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel, svalkande melonsallad

Ingredienser

  • 200 g svarta el gröna oliver
  • 2 msk olivolja
  • ½ vattenmelon i småbitar
  • 200 g fetaost i småbitar
  • 1 liten rödlök i tunna strimlor
  • 2 msk rödvinsvinäger eller
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 kruka basilika, plockade blad
  • 2 krm salt
  • 3 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg oliverna i oljan. Blanda melon, fetaost och lök. Tillsätt oliverna och ringla över resten av oljan och vinägern, samt strö över basilikan. Salta och peppra.
    2. Servera med ett gott bröd till och kanske en öl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben