Sugen på något sött efter maten?
Ingredienser
20 Tex Mex Tapas Tostaditos
Vit choklad att ringla över, efter tycke och smak
Limemousse
1 dl vispgrädde
1 dl crème fraiche
0,75 dl socker
1 tsk rivet limeskal
Pressad juice av 1 limefrukt, ca 0,25 dl
1 gelatinblad
Instruktioner
- Vispa grädden. Tillsätt crème fraiche, limeskal och socker. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Krama ur gleatinet, häll bort vattnet och smält gelatinet på låg värme, tillsammans med limejuice i en kastrull. Rör snabbt ner gelatinblandningen i grädden. Fyll limemoussen i en spritspåse.
- Spritsa limemoussen på Tostaditosen, och lägg på ett lock med en annan tostaditos över limemoussen. Smält vit choklad och ringla över och låt stelna.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Karibien
Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...
Jag, en matsamlare
Jag samlar på mat – inte så att jag torkar den och klistrar in den i a...