Mexikanare

Sugen på något sött efter maten?

Ingredienser

  • 20 Tex Mex Tapas Tostaditos
  • Vit choklad att ringla över, efter tycke och smak
  • Limemousse
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 0,75 dl socker
  • 1 tsk rivet limeskal
  • Pressad juice av 1 limefrukt, ca 0,25 dl
  • 1 gelatinblad
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden. Tillsätt crème fraiche, limeskal och socker. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Krama ur gleatinet, häll bort vattnet och smält gelatinet på låg värme, tillsammans med limejuice i en kastrull. Rör snabbt ner gelatinblandningen i grädden. Fyll limemoussen i en spritspåse.
    2. Spritsa limemoussen på Tostaditosen, och lägg på ett lock med en annan tostaditos över limemoussen. Smält vit choklad och ringla över och låt stelna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Karibien
    Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...

    Jag, en matsamlare
    Jag samlar på mat – inte så att jag torkar den och klistrar in den i a...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben