Mias goda enchiladas !

Serverar: 4-6 portioner

Så supergott, "fast" det är vegetariskt.

Ingredienser

  • 500 g keso
  • 1 burk hackad grön chili
  • 5-6 vitlöksklyftor
  • ca 8 dl riven ost
  • 12 stora tortillabröd
  • 3,5 dl vatten
  • 3 msk olja
  • 3 msk chilisås
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk oregano
  • Instruktioner

    Rör ihop keson, halva burken grön chili, 4 dl riven ost och 2-3 pressade vitlöksklyftor. Fördela denna röra på 12 stora tortillabröd. Lägg i smord form med skarven nedåt. Gör såsen: Koka upp 3,5 dl vatten, 3 msk olja, 3 msk chilisås, 1-2 press vitlöksklyftor, 2 msk torkad oregano samt resten av den gröna chilin. Låt puttra ca 10 min på svag värme. Dra från värmen och rör ner 3 dl gräddfil. Häll detta över rullarna och strö sen över 3-4 dl riven ost. Grädda i 175 grader i ca 20 min. Serveras med vitkålssallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben