Mias sillglass

Serverar: 8-10 portioner

En snabbgjord liten förrätt, lätt att ha till hands och plocka fram ur frysen.

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill
  • 1 rödlök
  • 6 dl lätt crème fraiche
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hackad dill
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Torka av och finhacka sillen. Skala och finhacka löken. Blanda sill, lök och crème fraiche. Tillsätt gräslök och dill och smaka av med salt och peppar.
    2. Fördela röran i små koppar. Täck med plastfolie och frys in.
    3. Låt sillglassen tina i kylskåpet ca 45 minuter före servering. Stjälp upp den på ett fat med salladsblad eller på rågbrödsbitar, eller ät direkt ur koppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben