Middagsomelett med skinka

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt till en lunch, eller om man vill ha något lättare till middag.

Ingredienser

  • 4-5 ägg
  • 4 msk vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1 kryddmått grovmald peppar
  • 2 dl färsk riven ost
  • 1 dl finklippt persilja
  • 150 skivad rökt skinka
  • 1 1/2 msk margarin eller smör
  • Instruktioner

    Vispa ägg, vatten, salt peppar, ost och perilja, men bara så mycket att allt blandar sig. Strimla skinkan. Fräs den lätt i matfettet i en stekpanna. Häll i äggsmeten och rör med gaffel så att lös äggsmet rinner mot botten stelnar men ännu är en aning krämig. Servera med grovt rågbröd och en råkostsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben