Millis rulle

Serverar: 4 portioner

Till fredagsmys.Inget för kalorijägare.

Ingredienser

  • Deg
  • 125 g margarin
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 4 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Fyllning
  • 1 pkt bacon
  • ½ purjolök
  • 1 burk champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1 burk creme fraiche
  • 3 msk grädde
  • Instruktioner

    1. Deg: Smält margarinet i en kastrull. Rör ner mjölet som är blandat med mjölken. Vispa ner ett ägg i taget. Salta och peppra. Smörj en bakplåt jättenoga risk att det fastnar. Fördela smeten jämt över plåten. Grädda 225 C i ca 20 minuter. Fyllning: Skär bacon i tärningar och stek den knaprig. Stek även champinjonerna tillsammans med baconet. Skär purjolöken i tunna strimlor även paprikan och stek de också tillsammans med baconet och champinjonerna. Häll i creme fraichen och grädden. Låt puttra i 5 minuter.
    2. Lägg fyllningen på den färdiggräddade smeten. Vik över sidorna. Lägg ost på rullen. Grädda rullen 225 C tills osten har smält.
    3. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    4.7
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben