Mimosasallad á la Maria

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

Ett gott alternativ av mimosa, om man inte gillar fruktcocktail. Passar bra till kött, kassler eller kyckling eller varför inte till bakad potatis!

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl majonnäs
  • 1 burk ärtor och morötter (ca 2 dl)
  • 1-1 ½ dl purjolök
  • 1 äpple
  • 1-2 msk krossad ananas och lite spad
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche och majonnäs i en skål. Häll sedan bort vattenlagen från burken med ärtor och morötter i och blanda den med majonnäsröran.
    2. Skölj och strimla ner purjolöken i röran. Skala, kärna ur och hacka äpplet i småbitar, lägg i röran. Ta sedan i ananas med lite spad. Smaka av med salt och peppar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben