Mimosasallad á la Nennes
Snabb och enkel att göra! Passar bra till jul, påsk och midsommar!
Ingredienser
0,75 dl vispad grädde
0,75 dl majonnäs
Ca 400 g cocktailblandning på burk
Instruktioner
Låt sockerlagen i cocktailblandningen rinna av.
Vispa grädden och rör ihop den försiktigt med majonnäsen. Tillsätt frukten.
Servera.
Liknande recept
Ananaspaj á la Nennes
6
Legymsallad á la Nennes
5
1
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Mimosasallad
4.8
4-6
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!