Min brunsås till köttbullar etc.

Serverar: 5 portioner

Tid: 10 minuter

En mustig god hem sås. Skinkspads buljong är ju nåt man använder sig av i "blöta" och såser ,soppor bland annat som går att köpa färdig i din butik

Ingredienser

  • 500 gram skinkspads tub (topp chark)
  • 2 dl cream fraiche
  • 200 gram skivade burkchampinjoner
  • 1 lök eller en 1/3 purjolök
  • 1 msk svartvinbärs gele
  • 1 msk smör
  • Blandpeppar
  • Soja
  • Maizena mörk
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och stek den i lite olja med svampen så det bryns. Koka upp skinkspadet och cream fraichen med löken och svampen i 5 min och red den med maizena, Smaka av med soja och blandpeppar.
    2. Serveras med köttbullar, potatis och lingonsylt eller annat kött.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben