Den här pastarätten kom till av jag blandade ihop två recept av misstag. Ett misstag jag verkligen inte ångrat! Pestopastan har blivit en favoritlunch!
Ingredienser
250 g färsk pasta (fettuccine)
2,5 dl matlagningsgrädde
150 g färska champinjoner, skivade
1 msk smör
3 msk pesto el. enligt smak
Pinjenötter
Färsk spenat
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisningarna.
Fräs de skivade champinjonerna och pinjenötterna i en stekpanna i lite smör.
Värm matlagningsgrädden och tillsätt pesto.
Tillsätt champinjonerna och pinjenötterna i pestoröran. Salta och peppra enligt smak.
Blanda pestoröran med pastan.
Servera med färsk tvättad spenat.
Super enkelt och jätte gott!
Tror nog det funkar med vanlig pasta istället för färsk också!
Tar bara fem minuter att göra och dessutom med ingredienser som ofta finns i min kyl. Toppen!
lillawe7 maj 2012
Jätte snabb att fixa ihop och god! Har ofta egen pesto i kylskåpet, så den passar mig bra.
Super enkelt och jätte gott! Tror nog det funkar med vanlig pasta istället för färsk också! Tar bara fem minuter att göra och dessutom med ingredienser som ofta finns i min kyl. Toppen!
Jätte snabb att fixa ihop och god! Har ofta egen pesto i kylskåpet, så den passar mig bra.