Pestopasta med kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och väldigt god maträtt, som duger till både lunch och middag.

Ingredienser

  • 10 bollar tagliatelle spaghetti
  • 1 burk grön pesto
  • 3 kycklingfiléer
  • 1 påse riven parmesanost
  • 1 burk majs
  • Nötter av eget smak och tycke
  • Instruktioner

    1. Börja med att sätta kastrullen med vatten på plattan, när vattnet har börjat koka häller du i lite salt och sen lägger i 10 bollar tagliatelle spaghetti. Medans pastan kockar ska du skära upp kycklingfiléerna i små bitar, hälla i lite smör i stekpannan, stek kycklingfiléerna med smaksatta kryddor (vitlökspeppar, svartpeppar eller kött- och grillkrydda t.ex).
    2. När pastan och kycklingen är klara så häller du ner det i en fin skål, och blandar om, efter det häller du i hela burken pesto om du är ett "pestofan". Annars kan du alltid gå efter smak och känsel. Blanda ner majs och parmesanost.
    3. Bör serveras med körsbärstomater, majs och lite extra parmesanost

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    tittisthoren 6 februari 2009

    Ett recept helt i min smak. Få ingredienser, snabblagat och samtidigt kanongott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben