Finns kanske redan, men ändå inte riktigt, och den blir god. Hemligheten med en god gulasch är mycket paprikapulver och hel kummin.
Ingredienser
1 kg högrev i små grytbitar
2 normala lökar, finhackade
2 vitlöksklyftor, pressade
3 msk tomatpuré
6 msk paprikapulver
1 röd paprika, finhackad
Salt
Peppar
1 msk strösocker
1 l vatten, skall täcka köttet och lite till
1 msk kummin, hel
1 köttbuljongtärning
Maizena för redning
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Hej det var längesen jag åt son god mat hela min fam tyckte om den tack för receptet kram /monica
Jättegod! Jag gjorde den på älgkött som fick koka länge och det blev jättebra!