Min Paneng Gai

Serverar: 4 portioner

Gott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 purjolök
  • 2 bitar citrongräs (konserv)
  • olja till stekning
  • minst 4 msk röd currypasta (jag brukar ta en liten burk)
  • 2 msk asiatisk fisksås
  • 1 burk kokosmjölk
  • 2 msk farinsocker
  • Röd chili
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i centimetertjocka strimlor. Ansa och skölj purjolöken. Skär bort den gröna delen, skiva purjon tunt.
    2. Bulta ut citrongräsbitarna (då avger den mer smak) och skär väldigt tunt. Stek eller woka kycklingen. Rör ner currypastan. Låt fräsa nån minut. Tillsätt purjolök, fisksås, citrongräs, kokosmjölk och farinsocker och chili. Låt sjuda några minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    HDDELUXE06 5 augusti 2008

    Jättegott , denna rätt kommer att bli en favorit hemma hos oss.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben