Paneng Kai

Serverar: 4 portioner

Kyckling i kokosmjölk blir extra smaklig.

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé
  • 4 msk jordnötsolja
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 msk paneng currypasta
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk strösocker
  • Jasminris
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem i lite olja på svag värme, de ska inte ta färg.
    2. Ta upp kycklingbitarna ur pannan. Stek currypastan i lite olja, så att det börjar dofta. Häll i kokosmjölken och låt koka på svag värme någon minut.
    3. Lägg i kycklingen. Smaksätt med fisksås och socker och låt småputtra ca 10 minuter så kycklingen hinner bli färdig. Servera med jasminris och wokgrönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben