Mina mjölkfria bananmuffins

Serverar: 15-20 portioner

Jättesmarriga!

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 2 bananer
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 4 msk Oatly i Mat
  • Bull- eller muffinsformar
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarinet. Mosa bananerna. Blanda vetemjölet med bakpulvret och bikarbonaten. När margarinet svalnat så att det är ljummet så kan alla ingredienser blandas i ägg- och sockerblandningen.
    2. Fyll formarna till ungefär 1/3. Grädda dem i ugnen i 200 grader ca 10-15 minuter. Låt dem svalna under dubbla bakdukar så blir de inte torra.

    Liknande recept

    5
    20 min
    12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben