Mini-toffeepies med färska bär

Serverar: 4-8 portioner

En perfekt söt avslutning i minitappning. Bottnarna går utmärkt att förbereda dagen innan.

Ingredienser

  • 1 paket digestivekex, 400 g
  • 100 g smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 burk dulce de leche, ca 397 g eller 2 burkar kondenserad mjölk kokande i ca 3 timmar, á ca 397 g
  • ½-1 liter färska bär, t ex blåbär eller hallon
  • Instruktioner

    1. Mortla eller krossa kexen och blanda med rumsvarmt smör till en deg. Tryck ut den i små formar och ställ svalt tills de sätter sig. Vispa grädden.
    2. Innan servering- Bred på dulce de leche på digestivebottnen och klicka eller spritsa vispad grädde ovanpå det. Dekorera med färska bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben