Minikebab med fetaost
Serverar:
14 portioner
God plockmat på buffébordet...
Ingredienser
500 g nötfärs
50 g fetaost
1 vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 krm Knorr Svartpeppar, grovmalen
½ krm Knorr Vitpeppar, malen
1 ägg
35 g marinerade soltorkade tomater
2 msk Knorr Sesamfrön
3*4 cocktailtomater
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C.
Blanda ihop färs, smulad/tärnad fetaost, pressad vitlök, ägg, salt, peppar och finhackade soltorkade tomater.
Blötlägg små träspett i kallt vatten 15 - 20 minuter.
Forma färsen till avlånga järpar och stick träspetten igenom dem, strö sesamfrön över.
Lägg spetten på ett galler och stek mitt i ugnen i 12 - 15 minuter. Vänd på spetten efter halva tiden.
Garnera spetten med en liten tomatklyfta på toppen.
Liknande recept
kyckling med oliver,fetaost
3.6
30 min
4
9
Spenatgratäng med fetaost och röktlax
4.7
25 min
4
11
Fingerpiroger med Fetaost
4.5
1 h
20
2
Nässelpaj med lax och fetaost
1
1
Potatis mousaca med fetaost
4
1 h 15 min
4-6
1
Stort bröd med fetaost och tomatfyllning
4.8
4
Köttfärslimpa med fetaost
4.6
4-6
7
Laxfilé under täcke av fetaost
4.4
4
5
Ljummen sallad med chorizo, svamp, bladspenat, frukt och fetaost
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!