Minikebab med fetaost

Serverar: 14 portioner

God plockmat på buffébordet...

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 50 g fetaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 1 krm Knorr Svartpeppar, grovmalen
  • ½ krm Knorr Vitpeppar, malen
  • 1 ägg
  • 35 g marinerade soltorkade tomater
  • 2 msk Knorr Sesamfrön
  • 3*4 cocktailtomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C.
    2. Blanda ihop färs, smulad/tärnad fetaost, pressad vitlök, ägg, salt, peppar och finhackade soltorkade tomater.
    3. Blötlägg små träspett i kallt vatten 15 - 20 minuter.
    4. Forma färsen till avlånga järpar och stick träspetten igenom dem, strö sesamfrön över.
    5. Lägg spetten på ett galler och stek mitt i ugnen i 12 - 15 minuter. Vänd på spetten efter halva tiden.
    6. Garnera spetten med en liten tomatklyfta på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben