Minipizza

Serverar: 20-25 portioner

Goda små minipizzor...lätt och gott!

Ingredienser

  • 1 förp kyld smördeg, rektangulär
  • Pålägg
  • 1 gul lök
  • 10-15 cocktailtomater
  • 1 dl pesto
  • 1 dl riven mozzarella eller pizzaost
  • Torkad rosmarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i skivor.
    2. Rulla ut smördegen. Sporra ut eller skär degen i rutor med ca 6 cm kant. Lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper.
    3. Lägg en liten klick pesto i mitten på varje ruta. Lägg på tomat och lök. Toppa med den rivna osten och smula över rosmarinen. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bebban_75 29 oktober 2011

    Mycket goda små tilltugg!!! Även uppskattat av min 9-åriga flicka!!!! Inte illa!!!

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Sportlovsmat
    Äntligen är det sportlovsdax! En del har förmånen att åka på vintersem...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben