Mintchoklad maränger
Kanon gott
Ingredienser
4 äggvitor
2 ½ dl strösocker
50 g After eight
Instruktioner
Sätt på ugnen 125 grader
Vispa ihop äggvitor och socker i en stor skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa marängen tjock.
Ta bort kastrullen från vattenbadet och vispa tills marängen är riktigt tjock.
Smält chokladen i vattenbad och rör ner i smeten med en gaffel.
Klicka ut på en plåt med bakpapper och grädda i ca 1 timme. Marängerna ska vara lite sega i mitten.
Liknande recept
Blåbärsglass med maräng
6
Maräng med Passionsfröjd
4
10 min
4
1
Rosa maränger
3.5
35
1
Maränger
4.9
1 h 10 min
12
29
Vinbärskaka med maräng
4.2
20
1
Chokladkakor med maräng
Browniemuffins med maräng
5
30 min
14-16
1
Maränger med choklad
5
1 h 20 min
8
5
Äppelkaka med maräng
5
4-6
4
Kommentarer (1)
annigrund
23 januari 2010
detta måste jag prova eftersom jag tycker om maränger och mintsmakertack för receptet
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
detta måste jag prova eftersom jag tycker om maränger och mintsmakertack för receptet