Mintchoklad maränger

Kanon gott

Ingredienser

  • 4 äggvitor
  • 2 ½ dl strösocker
  • 50 g After eight
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen 125 grader
    2. Vispa ihop äggvitor och socker i en stor skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa marängen tjock.
    3. Ta bort kastrullen från vattenbadet och vispa tills marängen är riktigt tjock.
    4. Smält chokladen i vattenbad och rör ner i smeten med en gaffel.
    5. Klicka ut på en plåt med bakpapper och grädda i ca 1 timme. Marängerna ska vara lite sega i mitten.

    Liknande recept

    4.9
    1 h 10 min
    12
    29

    Kommentarer (1)

    annigrund 23 januari 2010

    detta måste jag prova eftersom jag tycker om maränger och mintsmakertack för receptet

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben