Minttryffel à la Eva

Fullkomligt smälter i munnen! Och mariannekrossen förhöjer mintsmaken :-))

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad
  • 1 ½ dl grädde
  • 2 msk honung
  • 1 msk smör
  • Lite flingsalt
  • 4 droppar pepparmyntsolja
  • Mariannecrunch
  • Instruktioner

    Hacka chokladen fint. Koka upp grädden tillsammans med honungen och häll över den hackade chokladen och rör om så att chokladen smälter. Rör även ner smöret. Smaksätt med några droppar pepparmintsolja och lite salt. Häll smeten i en plastburk med lock och ställ att stelna i kylskåpet i ungefär 4 timmar. Använd sedan en sked för att ta chokladsmet ur burken och rulla/krama till kulor som sedan rullas i mariannecrunch.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben