Pasta à la Eva

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabblagad god pastarätt. Perfekt att tillaga av överbliven kokt pasta :)

Ingredienser

  • 4 dl kokt pasta (av penne typ)
  • 500 g krossade tomater
  • 150 g svarta oliver (urkärnade)
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 150 g tonfisk (tonfisk på burk i vatten)
  • 400 g kikärtor (färdig kokta på burk)
  • salt
  • svartpeppar
  • torkad chili
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Häll i de krossade tomaterna i en kastrull. Dela oliverna och lägg i kastrullen. Pressa i vitlöken. Slå av vattnet på tonfisken och häll ner fisken i kastrullen. Slå av vätskan från kikärtorna och skölj dem, lägg sedan ner i kastrullen.
    3. Låt koka upp och smaka av med kryddorna efter smak. Låt sjuda några minuter. Lägg i pastan och blanda väl. Låt sjuda till önskad konsistens och pastan blivit varm.
    4. Tips! Servera med bröd och ost och/eller en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben