Mjölkfri mjukpepparkaka utan ägg

Tid: 1 timme

En enkel och god kaka för dem som inte tål mjölk.

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1 ½ tsk bikarbonat
  • 1 ½ tsk kanel
  • 1 ½ tsk nejlika
  • 1 ½ tsk ingefära
  • 2 msk smält mjölkfritt margarin
  • 3 dl alpro soya naturell yougurt
  • Instruktioner

    Smöra och bröa en rund form. Blanda mjöl, socker, bikarbonat, kanel, nejlika och ingefära i en skål. Smält smöret. Blanda i yoghurten och det smälta smöret, häll i formen och grädda i 225ºC i ca 40 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben