Mjuk kokoskaka
Utan ägg
Ingredienser
1½ dl kokosflingor
100 g margarin
1 dl vatten
2 dl socker
3 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg kokosflingorna i en bunke. Smält matfettet i en kastrull. Häll det smälta matfettet och vattnet på kokosen i bunken.
Blanda i de övriga ingredienserna till en jämn smet. Häll smeten i en smord, bröad form (1,5 liter).
Grädda i mitten av ugnen i 30-35 minuter.
Liknande recept
Kokoskakor
4.5
20 min
35
2
Kokoskakor
4.6
20
9
Kokoskakor - diabetes
4.9
9
Tropiska kokoskakor
3
Kokoskaka
4
25 min
6-8
1
Snabb kokoskaka
Kokoskakor med apelsin och vanilj
30 min
35
Kokoskakor med apelsinsmak
1
Kokoskaka
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!