Serverar: 4 portioner
Mjuka, goda tacobröd. Ungarnas favorit.
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en matberedare. Klicka i margarin och kör tills det mixats med mjölblandningen. Häll i vattnet och blanda till en deg. Forma 12 bollar. Vila kallt i 10-15 minuter. Kavla ut tunna kakor som gräddas i torr, het stekpanna. Lägg dem eftersom i en fuktig kökshandduk, så behåller de värmen och mjukheten.
Mina bröd blev ganska små och det var hårt jobb att försöka kavla ut dem så de skulle bli större. Men det är lite jobb att baka egna tacobröd. Resultatet blev iallfall riktigt bra, kan rekommendera detta recept.
Borde ha gjort ett tillägg när jag skrev ner receptet...jag gör oftast dubbel sats och gör bröden större. De blir annars ganska små och man har ju en tendens till att fylla dem ordentligt :-)
kan man frysa in dem? eller tror du att de blir förstörda?
tror du man kan frysa in dom?
Jag tror säkert de går bra att frysa in, jag brukar frysa in köpta tacobröd och det funkar bra. Hemgjorda tacobröd har det aldrig blivit kvar av :-)