Modern parisersmörgås
Serverar:
4 portioner
En mera moderna variant med rågbröd.
Ingredienser
4 biff à la lindström
4 skivor mörkt rågbröd, gärna runda kakor
Rucolasallad
4 ägg
Rapsolja
Instruktioner
Stek biff à la lindström, se recept här intill, alternativt värm redan stekta biffar i mikro eller på låg värme i stekpanna.
Stek äggen i olja på ganska låg värme. Rosta rågbröden i brödrost eller ugn. Skölj salladen.
Lägg upp bröden på tallrikar och fortsätt med ett lager rucolasallad, biff och till sist ett stekt ägg. Serveras med blandad sallad.
Liknande recept
Moderna museets surdegsbröd
4
2
3
Modern Berlinermunk
2 h
12
Moderna kåldolmar á la thai
4
Parisersmörgås (Parisare)
4
4
1
Seitan modern
4
Parisersmörgås
20 min
4
Kyckling fajita moderne
30 min
4
Sockerkaka eller muffins i modern tappning
5
2
Födelsedagstårtan
30 min
9
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!