Müsli á la Ingela

Lägger in receptet då jag inte hittar något liknande och ej vill riskera att tappa bort mitt favoritrecept som jag fått av en kusin. Kanelen kan bytas ut mot chillipulver för en extra kick och vuxen smak, tror hon sa en halv tesked av det dock. Kan utan problem dubblas.

Ingredienser

  • 2dl dinkelflingor
  • 2dl rågflingor
  • 2dl havregryn
  • 1/2dl solroskärnor
  • 1/2dl pumpakärnor
  • lite hackade mandel
  • 1tsk kanel
  • 1/2dl råsocker (rörsocker)
  • 1/2dl vatten
  • 1/2dl rapsolja
  • Instruktioner

    Rör ihop så att allt är fuktigt. Rosta i ugnen ca 20 min (tills torrt) på 175 graders värme. Rör om då och då så det inte bräns. Låt svalna. Packa i lämplig burk. Serveras med färsk eller torkad frukt eller bär och fil/yoghurt/mjölk.

    Liknande recept

    5
    45 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben