Muffinsbakelser med kardemumma

Serverar: 6 portioner

Gott smaksatt kesella förvandlar en vanlig muffins till bakelse. Observera att här används halva mixpaketet.

Ingredienser

  • 1/2 pkt muffins- el chokladkakmix
  • ca 6 dubbla muffinspappersformar
  • Fyllning
  • 1 dl kesella
  • 2 tsk grovstötta kardemummakärnor
  • 2 tsk rivet citronskal
  • valnötskärnor till dekor
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 200°. Rör till mixen enligt paketet. Fyll formarna till 1/3 och grädda muffinsen. 2. Blanda kesella, kardemumma och citronskal. 3. Skär ett lock av muffinsen, lägg på en sked fyllning och sätt på locket. Toppa med en liten klick fyllning så att valnöten sitter fast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben