Den här pastarätten är billig men känns lite lyxigare.
Ingredienser
200 g kräftstjärtar
1 hel röd chilli
3-4 msk tomatpuré
Hackad dill
3 msk hummerfond
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
1 msk paprikapulver
Salt
Peppar
1 stor msk smör
Instruktioner
Hacka chillin.
Fräs chillin i smöret. Klicka sedan över tomatpurén och vispa ut med lite grädde och hummerfond. Red sedan av med mjölet och späd med resten av vätskan. Krydda med salt, peppar och ca 2 msk hackad dill. Lägg i kräftstjärtarna och sjud en kort stund.
Servera med pasta, sallad och bröd.
Mumsigt med ett torrt vitt bubbelvin typ freixnet.
Funkar bra både som huvudrätt och som förrätt.
hej ,har lagat ngt liknande,,,,känner på tungan att detta är säkert en 5 poängare!
Ska absolut testa detta enkla och snabba rätten.
Ha en bra dag
MVH
m a k i
hej ,har lagat ngt liknande,,,,känner på tungan att detta är säkert en 5 poängare! Ska absolut testa detta enkla och snabba rätten. Ha en bra dag MVH m a k i