Mumsigt, saftigt glutenfritt bröd

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Otroligt saftigt för oss som är glutenintoleranta :) Även för er som inte är gluten kommer tycka att det är super gott!!

Ingredienser

  • 1 dl rent havregryn
  • 5 dl glutenfri mjölmix
  • ½ dl linfrön
  • ½ dl pumpakärnor
  • ½ dl Pofiber (om önskas, blir saftigare och nyttigare)
  • ½ dl hackade mandlar
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 4 dl filmjölk
  • ¼ dl honung
  • ½ dl lingonsylt
  • ½ dl russin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader
    2. Blanda alla torra ingredienser och häll sedan i resten av ingredienserna.
    3. Häll i smeten i en smord avlång form och sätt sedan in i ugnen. Låt stå längst ner i 1 timme
    4. P.s Efter halva tiden lägg över aluminiumfolie så det inte bränns. :)
    5. KLART!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben