Mussel- och pestopasta

Serverar: 4 portioner

Snabblagat och busenkelt.

Ingredienser

  • 500 g färsk pasta
  • 2½ dl mager grädde
  • 3 msk pesto genovese, Zeta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 burkar musslor i lake (Á 360 g)
  • 1 påse baby spenat (80 g)
  • 30 g parmesanost
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
    2. Häll grädde i en kastrull och tillsätt pesto. Låt koka ihop ca 3 min. Smaka av med salt och peppar. Häll av laken från musslorna och blanda ner dem i såsen. Låt koka upp.
    3. Servera såsen till pastan. Strö över rikligt med spenat. Servera parmesan till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    skorpungen 29 juni 2009

    jättegott. i restaurang klass faktiskt. Ett plus är att det är sååå enkelt att göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben