Snabb mussel- och spaghettisallad

Serverar: 4 portioner

Jag som gillar musslor och oliver tillsammans med spagetti gillar det här skarpt...

Ingredienser

  • 4 portioner nykokt spaghetti
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 knippe salladslök
  • 1 kruka basilika
  • ¼ dl olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm mald svartpeppar
  • 1 burk musslor, 225 g
  • ¾ dl svarta oliver
  • Parmesanost
  • Instruktioner

    1. Halvera tomaterna. Hacka salladslöken och strimla basilikan.
    2. Blanda spaghettin med tomaterna, löken, basilikan och olivoljan. Smaka av med salt och peppar.
    3. Värm musslorna i en kastrull, sila av spadet och vänd ner musslorna i salladen tillsammans med oliverna.
    4. Servera genast med tunt hyvlad parmesanost.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben