Mustig grönpepparsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 5 minuter

Supersnabb sås och utan redning, som har blivit familjens favorit. Trots smör och grädde!

Ingredienser

  • 3 msk smör
  • 2 msk finhackad lök
  • 1 msk grönpeppar (torkad)
  • 2 dl grädde
  • ½ msk senap (valfri)
  • 2 msk kalvfond eller del av smulad tärning
  • Soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Tag en kastrull, smält smöret och fräs löken mjuk och glansig. Tillsätt grönpeppar (lite smulad), grädde, senap, kalvfond, soja och låt såsen koka i 3-5 minuter. Salta och peppra efter smak.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    1
    3.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben