Mustig kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

God smalmat

Ingredienser

  • 4 kycklingfileer
  • 1 msk soja
  • 1 purjolök
  • 1 rödlök
  • 4 dl hönsbuljong
  • 1 hackad spansk peppar
  • 1 msk tomatpure
  • 1 tsk salt
  • Redning
  • 2 msk vetemjöl
  • 1/2 msk mjölk
  • Instruktioner

    1. Servering: Nykokta pasta Blandad med kokta grönsaker
    2. Skär kycklingfileerna i bitar. Doppa över soja. Skär purjon i bitar. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Koka upp buljongen och tillsätt alla ingredienserna. Låt sjuda ca 10 min. Vispa eller skaka ihop redningen. Häll den i grytan. Låt sjuda 3 min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben