Mustig kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gott och kalorisnålt

Ingredienser

  • 4 kycklingfileer
  • 1 tsk salt
  • 1 gul lök
  • 4 tomater
  • 1 lagerblad
  • 1/2 tsk timjan
  • 1/2 basilika
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 1/2 dl hönsbuljong
  • 2 paprikor
  • 140 g tärnat bacon
  • vitlöksklyfta
  • ca 12 oliver
  • Instruktioner

    Bryn kycklingen i bitar. Krydda med salt och peppar. Skala och skiva lök och vitlöken. Skålla och skala tomaterna och hacka i mindre bitar. Fräs lök, vitlök, tomater och kryddor,. Späd med buljong. Lägg tillbaka kycklingbitarna och låt puttra i 20 min. Strimla paprikorna och lägg i grytan Fräs baconet knaprigt och lägg i till sist ihop med oliverna Bjud pasta och en god sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben