Mustig Soppa med köttfärs och ris

Serverar: 4 portioner

Av lite blir det mycket ! Vi äter soppa för sällan

Ingredienser

  • 200 g köttfärs
  • 1 lök
  • 1 paprika
  • 1 lite purjolök
  • 1-2 morötter
  • 1 dl ris
  • 1/2 msk tomatpure
  • 1 1/2 l buljong
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Basilika
  • Rosmarin
  • Instruktioner

    Koka upp vatten med buljongtärning. Fräs köttfärsen häll i buljongen , fräs grönsakerna och lägg i soppan. tillsätt riset och tomatpuren. Låt koka på svag värme i 20 min. Gott att servera till :Gräddfil smaksatt med riven pepparrot Späd med vatten om det blir för stabbigt .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben