Serverar: 4 portioner
Vegetariskt
Fräs lök, potatis och morötter i lite smör eller olja i några minuter utan att det tar färg. Tillsätt buljong, salt, kryddor och tomatpuré och låt sjuda 15 minuter. Blanda i färs och persilja. Sjud i 5 minuter efter uppkok.
Värdens mest berömda soppa – Bouillabaisse
Redan 600 år efter Kristus var varianter denna soppa känd i antikens G...
Tänk lättare!
För de allra flesta av oss har jul- och nyårhelgen blivit alltför kalo...
Dagens ört - oregano
Oregano är vild mejram som används mycket i grekisk och italiensk matl...
Gjorde denna till middag idag. Så kanongod soppa!!! Kommer garanterat komma på middagsbordet fler gånger här hemma.
Supergod och nyttig!
Gjort denna soppa 2 gånger nu. Och med lite extra quornfärs och en klick crème fraiche så var den god! Rekommenderade receptet till min syster och mamma, som även gillade den!