Nachokyckling på salladsbädd med quesadillas

Serverar: 4 portioner

Mycket goda smaker som förenas... Krossa nachochipsen till smulor.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • ½ dl vetemjöl
  • 2 ihopvispade ägg
  • 50 g krossade Santa maria texmex nachochips
  • 2 msk rapsolja
  • 2 dl santa maria texmex Pineapple salsa
  • Quesadillas
  • 2 st santa maria texmex wraps tortilla, tomat
  • 1 dl riven ost
  • 2 tsk santa maria texmex taco bordskrydda
  • Instruktioner

    1. Vänd ner kycklingfilén i mjöl, ägg och till sist chipssmulor. Stek kycklingfiléerna i oljan på stark värme. Efterstek dem i ugnen i 175 grader ca: 15 minuter eller tills de är genomstekta.
    2. Fördela osten och taco bordskryddan över tortillan, lägg den andra tortillan över och stek brödet i olja, eller grilla och dela quesadillan i mindre bitar.
    3. Servera med pineappelsalsa

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben