Quesadillas con Pollo

Serverar: 4 portioner

Snabbt, enkelt och gott kvällstilltugg.

Ingredienser

  • 8 tortillabröd
  • 1/2-1 grillad tärnad kyckling
  • 1-2 skivade rödlökar
  • Smör
  • 1/2-1 påse Old El Paso Fajita Seasoning Mix
  • 2 dl riven ost, typ cheddar
  • Instruktioner

    1. Fräs kycklingenköttet. Tillsätt lök och kryddmix. Blanda väl. Låt sjuda på svag värme under lock, ca 5 minuter. Rör om då och då.
    2. Lägg fyllningen och ost på ena halvan av varje tortillabröd. Vik över den andra halvan av brödet och tryck ihop.
    3. Hetta upp en stekpanna och stek varje tortillabröd på båda sidor på svag värme tills de är gyllenbruna och frasiga. Skär varje Quesadilla i tårtbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben