Napolitansk lunchmacka med mozzarella och tonfisk

Serverar: 2 portioner

Napolitansk lunchmacka med mozzarella och tonfisk

Ingredienser

  • 2 färska ciabattabröd, eller en halv baguette
  • Några salladsblad, av valfri sort
  • 2 tomater, skivade
  • 150 g tonfisk från burk, av bra kvalitet
  • 125 g mozzarella, skivad
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 1 msk kapris
  • Lite grovmalen svartpeppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Fyll de färska ciabattabröden med sallad, tomater och mozzarella.
    2. Låt tonfisken rinna av och placera den ovanpå mozzarellan. Toppa med rödlök och kapris. Avsluta med att krydda lätt med lite grovmalen svartpeppar och ringla över lite olivolja. Servera direkt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben