Nöt- och kokoskakor doppade i choklad

Smakar riktig gott och mycket nöt. Är saftiga pga kokosen och som prick över i choklad på toppen.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 100-150 g kokos
  • 1 hg nötkärnor
  • 2 tsk potatismjöl
  • Ev blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. Rör ner kokos, malda nötter och potatismjöl. Hur mycket kokos beror på hur stora äggen är. Lägg klickar på plåt med bakplåtspapper. I ugn på 175 grader ca 10 minuter. Doppa eventuellt kakorna i smält blockchoklad.
    2. LYCKA TILL!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kekke46 21 april 2010

    Hej! Har bakat dina Nöt och kokoskakor idag dom blev så goda. Så det blir en 5 på tack för receptet. // kekke

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben