Norsk fisksoppa

Serverar: 2-3 portioner

Så enkel och så god!

Ingredienser

  • 1 l fiskbuljong
  • 3 morötter
  • ½ blomkålshuvud
  • 2 dl mjölk
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 pkt ( 400 g ) fiskfilé
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • Lite klippt gräslök
  • Instruktioner

    1. Skär morötterna i slantar och dela blomkålshuvudet i små buketter.
    2. Koka upp buljongen och lägg ner morötter och blomkål. Koka i 5 min.
    3. Blanda mjölk och vetemjöl och red soppan.
    4. Skär fisken i bitar, och lägg ner i soppan. Sjud i 5 min.
    5. Smaka av med matlagningsgrädde och lite gräslök.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben