Nougat med apelsin och pistage

Serverar: 35 portioner

Lyxiga små godisar.

Ingredienser

  • 250 g nougat
  • 100 g mandelmassa
  • ½ dl skalade pistagenötter
  • 1 apelsin
  • 150 g mörk choklad
  • Garnering
  • Smält vit choklad
  • Strössel
  • Pistagenötter
  • Instruktioner

    1. Riv nougat och mandelmassa grovt på rivjärn. Hacka nötterna. Skölj apelsinen och riv av skalet från halva apelsinen. Blanda samman alla ingredienser.
    2. Forma nougatmassan i valfri form. Smält den mörka chokladen enligt förpacknings anvisning. Doppa nougaten i chokladen. Ställ dem på ett smörgåspapper.
    3. Garnera nougaten. Låt dem stelna i rumstemperatur.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben