Nubbesallad med mandelpotatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Smaskens aptitretare.

Ingredienser

  • 1 pkt 5-minuters sill, 420 g
  • 4 stora kokta mandelpotatisar
  • 2 löskokta ägg
  • 1 rödlök
  • 1 kruka dill
  • 1 kruka gräslök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Låt sillen rinna av. Skala potatis, ägg och lök.
    2. Skär sill, potatis, lök i tärningar. Mosa äggen. Hacka dill och gräslök.
    3. Blanda alla ingredienser med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
    4. Fördela nubbesalladen i tunnbröden och rulla ihop dem. Skär i bitar.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    3
    5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben