Nubbesallad med mandelpotatis
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Smaskens aptitretare.
Ingredienser
1 pkt 5-minuters sill, 420 g
4 stora kokta mandelpotatisar
2 löskokta ägg
1 rödlök
1 kruka dill
1 kruka gräslök
2 dl lätt crème fraiche
Salt
Peppar
4 bitar mjukt tunnbröd
Instruktioner
Låt sillen rinna av. Skala potatis, ägg och lök.
Skär sill, potatis, lök i tärningar. Mosa äggen. Hacka dill och gräslök.
Blanda alla ingredienser med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Fördela nubbesalladen i tunnbröden och rulla ihop dem. Skär i bitar.
Liknande recept
Nubbesallad
5
30 min
4-6
3
Mandelpotatis med dillolja
4.5
4
1
Ugnstekt Bjärekyckling med äppel och mandelpotatis.
4
Klämma med falukorv och mandelpotatis
4
Höstsallad med västerbottenost och rostad mandelpotatis
4
40 min
4
1
Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis
4
Gratäng med lammfärs och mandelpotatis
4
Sommarens godaste nubbesallad
20 min
4-6
Rensadel
5
1 h 30 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!