Nudlar med rostbiff

Serverar: 2 portioner

Sommrigt gott! Härlig teriakysmak!

Ingredienser

  • 1 liten aubergine
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Peppar
  • 125 g nudlar, gärna fullkorn
  • 75 g haricots verts
  • 1/2 röd paprika
  • 35 g färsk babyspenat
  • 150 g stekt rostbiff i skivor
  • 1 msk teriyakisås
  • 1 tsk sesamfrön
  • Instruktioner

    1. Skär auberginen i tunna klyftor. Stek dem i olja och krydda med salt och peppar.
    2. Koka nudlarna och spola av i kallt vatten. Förväll haricots vertsen i 2 minuter.
    3. Blanda nudlar, haricots verts, strimlad paprika och spenat, och lägg upp på tallrikar.
    4. Lägg på aubergineskivorna och rostbiffen, och ringla över teriyakisås. Strö över rostade sesamfrön.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben