Olivrostad potatis

Tid: 50 minuter

En potatisfavorit!

Ingredienser

  • ca 1kg potatis
  • 2 rödlökar
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 kruka rosmarin
  • ½ dl olivolja
  • 200 g svarta oliver
  • 100 g fetaost
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Skala rödlöken och skär den i klyftor. Skala och grovhacka vitlöken.
    2. Lägg potatis, rödlök och vitlök i en långpanna. Repa ner rosmarin. Ringla öer oljan och vänd runt så att allt blandas. Tillaga mitt i ugnen 30-35 minuter på 225 grader. Vänd ett par gånger under tiden. Blanda ner oliver och stek ytterligare ca 5 min. Smula över fetaost och lite flingsalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben